понеділок, 18 квітня 2022 р.

«Народ України об’єднаний метою — відчувати себе нарівні, частиною Європи, частиною Європейського Союзу». Володимир Зеленський передав главі представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маасікасу відповіді на анкету-опитувальник для отримання нашою державою статусу кандидата на членство в ЄС. «Ми віримо, що здобудемо підтримку й станемо кандидатом на вступ. Після цього розпочнеться наступний, фінальний етап. Дуже віримо, що ця процедура відбудеться в найближчі тижні і що вона буде позитивною для історії нашого народу, зважаючи на ціну, яку він заплатив на шляху до незалежності й демократії», — зазначив Президент.




«Народ України об’єднаний метою — відчувати себе нарівні, частиною Європи, частиною Європейського Союзу».

Володимир Зеленський передав (https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-peredav-matti-maasikasu-zapovnenu-anketu-74405) главі представництва Європейського Союзу в Україні Матті Маасікасу відповіді на анкету-опитувальник для отримання нашою державою статусу кандидата на членство в ЄС.

«Ми віримо, що здобудемо підтримку й станемо кандидатом на вступ. Після цього розпочнеться наступний, фінальний етап. Дуже віримо, що ця процедура відбудеться в найближчі тижні і що вона буде позитивною для історії нашого народу, зважаючи на ціну, яку він заплатив на шляху до незалежності й демократії», — зазначив Президент.


 

Немає коментарів: