понеділок, 15 серпня 2022 р.

ureckij Шульський Юрій Кому Війна, Кому Мати Рідна! Друзі терміново просимо розголосу, зробимо разом "людей" відомими. Брендували бус нашими логотипами, говорять що їздять збирають допомогу. ☝️Отож, коротке знайомство. Ми займаємся благодійною діяльністю більше року. Після вторгнення руських орків в Україну почали генерувати нові джерела, допомагати військовим та потребуючим. Акумулюємо активно допомогу з Євросоюзу, наразі найбільше працюємо у Нідерландах, саме тут нами зареєстровано Благодійний Фонд "Взаємодопомога Україні". Наші сторінки у фейсбук: https://www.facebook.com/MAUKRAINE - сторінка Фонду "Взаємодопомога Україні" https://www.facebook.com/groups/mutualassistanceukraine група Фонду "Взаємодопомога Україні" 🤐 Найсмачніше починається тут! Ми їздимо в середу та неділю щотижня по Нідерландах збираємо допомогу. Сьогодні їдучи в околицях Амстердаму отримали шок, зустріли аферистів які забрендували нашими лого власний бус, та під видом нашої організації, говорили що збирали допомогу. 💯 МИ ДОРОЖИМО РЕПУТАЦІЄЮ! 1. Якщо вам ця парочка відома, яка Бог зна, що та куди відбирала у вас, прохання повідомити. Або хочаб потребувати у них звіт! 2. Прохання до прикордонників всіх митниць, пропускних пунктів, взяти цей автомобіль на контроль! 3. Правоохоронні органи України, СБУ, поцікавитись діяльністю цієї солодкої парочки. Модель Авто: FIAT Рік випуску: 2009 Реєстраційний номер BC 0787 KO Колір: Сірий VIN-код: ZFA25000001635059 Шахраїв Потрібно Зробити Відомими на Всю Україну! Їхали за ним коло 10 км, намагався втікати, обманював. Доречі надали йому свій телефоний номер, він казав що обов'язково до вечора зателефонує та обяснить все. Знову надув! 🙏 P.s. Перепрошуємо за ненормативну лексику, від шоку кращих слів неможливо було підібрати. Слава Героям України, Слава Народу України. P. s.s. Продовження буде після вияснення діяльності перевертнів.


Кому Війна, Кому Мати Рідна!
Друзі терміново просимо розголосу, зробимо разом "людей" відомими.
Брендували бус нашими логотипами, говорять що їздять збирають допомогу.
☝️Отож, коротке знайомство. 
Ми займаємся благодійною діяльністю більше року. Після вторгнення руських орків в Україну почали генерувати нові джерела, допомагати військовим та потребуючим.
Акумулюємо активно допомогу з Євросоюзу, наразі найбільше  працюємо у Нідерландах, саме тут нами зареєстровано Благодійний Фонд "Взаємодопомога Україні". 
Наші сторінки у фейсбук:
https://www.facebook.com/MAUKRAINE - сторінка Фонду "Взаємодопомога Україні"
https://www.facebook.com/groups/mutualassistanceukraine
група Фонду "Взаємодопомога Україні"
🤐 Найсмачніше починається тут!
Ми їздимо в середу та неділю щотижня по Нідерландах збираємо допомогу.
Сьогодні їдучи в околицях Амстердаму отримали шок, зустріли аферистів які забрендували нашими лого власний бус, та під видом нашої організації, говорили що збирали допомогу.
💯 МИ ДОРОЖИМО РЕПУТАЦІЄЮ!
1. Якщо вам ця парочка  відома, яка Бог зна, що та куди відбирала у вас, прохання повідомити. Або хочаб потребувати у них звіт!
2. Прохання до прикордонників всіх митниць, пропускних пунктів, взяти цей автомобіль на контроль!
3. Правоохоронні органи України, СБУ, поцікавитись діяльністю цієї солодкої парочки.
Модель Авто: FIAT
Рік випуску: 2009
Реєстраційний номер 
BC 0787 KO
Колір: Сірий
VIN-код: ZFA25000001635059
Шахраїв Потрібно Зробити Відомими на Всю Україну!
Їхали за ним коло 10 км, намагався втікати, обманював. Доречі надали йому свій телефоний номер, він казав що обов'язково до вечора зателефонує та обяснить все. Знову надув!
🙏 P.s. Перепрошуємо за ненормативну лексику, від шоку кращих слів неможливо було підібрати.
💙💛 Слава Героям України, Слава Народу України.
P. s.s. Продовження буде після вияснення діяльності перевертнів.

Немає коментарів: